flatsome.png-Flatsome Teması İle E-Ticaret Sitesi Yapma-cahitsoyman.blogspot.comBu makalede; Flatsome Teması ve WooCommerce eklentisi ile bir e-ticaret sitesinin nasıl yapıldığını anlatmaya çalışacağım.

Flatsome Teması WooCommerce için en çok satan e-ticaret temasıdır. Özel şablon oluşturucusu (UX Builder) ile çok fazla şablonu olduğu gibi, sürükle bırak yöntemi ile de kullanımı oldukça kolay bir özelliğe sahiptir. Ayrıca; özel stilinizi anında görebilmeniz için canlı bir özelleştiriciye de sahiptir.

Flatsome Teması ile önceden oluşturulmuş demoları, fiyat tabloları, referanslar, geri sayımlar v.s. düzinelerce elemanı kullanarak siteleri hızlı ve kolay bir şekilde oluşturmak mümkündür.

Flatsome Tema ile oluşturulan e-ticaret siteleri; hızlı ürün görünümleri, hızlı sepete ekle butonu, sosyal platformlar da paylaşmak üzere istek listesine ekleme butonu ve çevrimiçi katalog modu seçeneği gibi bir çok özellik sunmaktadır. 

Ayrıca; yapacağınız temayı test edebilmeniz için demo görselleri indirme linki ve ayrı bir makalemde anlattığım woocommerce ayarları ile ilgili detaylı bilgiye aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz. 

Görselleri ve logoyu değiştirerek kendi e-ticaret sitenizi yapabilirsiniz.

Test Görselleri : İNDİR 

Woocommece ayarları daha geniş anlattığım link: Cahit SOYMAN: WordPress de WooCommerce Eklentisiyle E-Ticaret Sitesi Yapma


Anlatımın bundan sonraki bölümünü görsel olarak aşağıda ki videodan veya YouTube kanalımdan takip edebilirsiniz.