watermark.jpg
Daha önce  şu yazımda bahsettiğim  Popüler Resim Editörlerinden kullanımı kolay birini  daha bu yazımda tanıtmak istiyorum. Program, önemli olduğu kadar,  diğer fotoğraf düzenleme programlarına göre çok daha detaylı ve hassas olan, boyutu ise özelliklerinin aksine çok ufak.
Bu nedenle hem bilgisayarınızın performansını düşürmüyor, hem de rahat bir çalışma imkanı sağlayan  Foto Watermark'tan bahsetmek istiyorum.

Genel amacı resimler üzerine yazı yazma, yazı ekleme, resim ekleme, logo ekleme vb. işlemler olan program, tüm işlemlerinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirerek online resimlerinizi koruyor.

Eğer düzenli olarak resim ve fotoğrafların üzerine yazı yazma, logo ve imza ekleme ile ilgili bir işiniz varsa, tamamen ücretsiz olan Photo Watermark programını mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Yazı ve filigran ekleme dışında, resimlerinize çerçeveler ekleyebiliyorsunuz. Örneğin; doğum günü olan bir arkadaşınızın doğum gününü kutlamak için bir doğum günü kartı oluşturup etrafına mumlar yanan bir çerçeve ekleyebiliyorsunuz.

Fhoto Watermark İNDİR

watermark.2.jpg
PhotoWatermark Ekran Görüntüsü