Flickr Web Sitesini ve Mobil Uygulamalarini Guncelledi
Yahoo’nun fotoğraf barındırma sitesi Flickr, yenilenen tasarımla birlikte  fotoğraf ve videoların çevrim içi depolanmasında daha fazla tercih edilen bir yer olmayı hedefliyor.


Flickr yetkilileri, Flickr'i yeniden tasarladıklarını, artık hem masaüstü hem de mobil cihazlardan fotoğraf ve videoları yükleme, organize etme, düzenleme ve paylaşmanın daha kolay ve verimli şekilde yapılabildiğini kaydettiler.



Bunun yanında servis beş adet yeni aracı da kullanıcılarına sunuyor. Magic View sayesinde fotoğrafların içeriği tespit ediliyor ve buna göre organize ediliyor. Örneğin; birkaç yüz tane manzara, portre veya panorama fotoğrafı yüklediyseniz, Magic View bunu anlıyor ve bunları otomatik olarak birleştiriyor. Sizin tarafınıza herhangi bir iş düşmüyor, fotoğrafları organize etmek ve kategorilendirmek kolaylaşıyor.

Yahoo arama işlevinin daha iyi hâle getirildiğini, bu sayede istenen fotoğrafların daha rahat bulunabileceğini söylüyor. Bundan böyle fotoğraflar aranırken renk, boyut gibi filtrelerle arama sonuçlarının kapsamı daraltılabilecek. 

Flickr, Mac ve Windows için sunduğu yeni Uploadr aracıyla fotoğraf ve videoların yüklenmesini daha da kolaylaştırıyor. Flickr her kullanıcıya 1 TB’lık ücretsiz alan sunuyor, bu da fotoğraflarınız için epey yüksek bir alanın olduğunu gösteriyor. 

Son olarak Flickr iOS ve Android uygulamalarını da güncelledi. Fotoğraf ve video yükleme, gezinme, düzenleme, organize etme ve paylaşma deneyimlerini farklı platformlarda tutarlı ve sürekli hâle getirdi.