restaurant.png-WordPress de Ücretsiz Yemek Sipariş ve Rezervasyon Web Sitesi Yapma-cahitsoyman.blogspot.com
Bu makalede size Wordpress ile Ücretsiz bir Restaurant Yemek Sipariş ve Rezervasyon Web Sitesinin nasıl yapılacağını adım adım göstereceğim. Bu web sitesi ile, müşteriler nakit veya kredi kartlarıyla teslim alma ve teslimat için gerçek zamanlı siparişler verebilir veya restoranınızda size ödeme yapabilirler.

Ayrıca web sitenizi, ücretsiz GloriaFood hizmet entegrasyonu aracılığıyla çevrimiçi siparişleri kabul edecek, yönetecek ve ödemeleri tahsil edecek şekilde yapılandırabilirsiniz.

Daha sonra Tüm bunların tam olarak ne anlama geldiğini ve nasıl çalıştığını, ücretsiz çevrimiçi Yemek Siparişi, rezervasyonları ve daha fazlasının nasıl yapıldığını anlamaya başlamak için bu ücretsiz eklentinin incelemesini ele alacağız.

Böylece, menüleri web sitenizde kolayca yayınlayabilir ve isteğe bağlı çevrimiçi sipariş sistemini ücretsiz olarak etkinleştirebilirsiniz. Eklenti için bazı ücretli yükseltmeler de mevcuttur. Bununla birlikte, ücretsiz sürüm, restoran işinizi büyütmenize yardımcı olacak kullanışlı özellikler ve işlevlerle doludur.

Ayrıca, Android ve Apple iOS akıllı telefonlar ve tabletler için çevrimiçi sipariş uygulamasını kullanma imkanına da sahip olursunuz. Bu size restoranınız için siparişleri kabul etmenin, yönetmenin ve yerine getirmenin çok uygun bir yolunu sunar.

Gerekirse restoran makbuzlarını doğrudan uygulamadan (uyumlu bir yazıcı aracılığıyla) da yazdırabilirsiniz. Restoranınıza bir bilgisayar kurmadan çevrimiçi siparişlerinizi yönetmek istiyorsanız, bu uygulama bunu mümkün kılar.

Sizde bu videoyu izleyerek ve  bu ücretsiz tema ve eklentileri kullanarak Wordpress de Ücretsiz Yemek sipariş ve Rezervasyon Web Sitenizi yapabilirsiniz.  

Anlatımın bundan sonraki bölümünü aşağıda ki videodan veya YouTube kanalımdan takip edebilirsiniz.