wow slider.jpg-wow slider programı ile slider yapma-cahitsoyman.blogspot.com
Wow Silider ile  web siteniz veya blogunuz için çok güzel slaytlar yapabilirsiniz. Joomla ve Wordpress eklentisi sayesinde Wordpress veya Joomla sitenize kolayca slider ekleyebilirsiniz.

Kodlama öğrenmeden görsel ekleme, sürükle bırak yöntemiyle tek satır kodlamaya bile gerek kalmadan otomatik olarak slider oluşturabilirsiniz. 

Büyük bir efekt kolleksiyonu ile  tek tıkla seçim yaparak hızlı bir şekilde bunları uygulamak mümkündür. hatta içindeki ftp proğramıyla da sitenize atabilrsiniz. İsterseniz bilgisayarınıza da  kopyalarsınız. 

Wow Slider standartlara uyumlu, Chrome, Firefox, IE, Opera, Safari, Mac, iOS ve Android de dahil olmak üzere tüm eski ve yeni tarayıcılarda mükemmel çalışır. 


Herhangi bir arama motoru robotları ve metin tarayıcılar tarafından okunabilir. Dokunmatik ekran hareketleri için destek içerir. Bu nedenle bug-free, yani hata içermeyen ve sorunsuz çalışan bir program olduğu söylenebilir.

Önceden tasarlanmış şablonlar, her şablonda kontrolleri, yazı tipi, renk, çerçeve olarak mükemmel şekilde koordine vardır. Sadece fotoğraf veya görüntüyü ekleyin ve kendi açıklayıcı kelimelerinizi girin.

Tam genişlik seçenekleri ile tarayıcının tüm genişliğini kapsayan sliderler oluşturmayı sağlar.

Görüntü ve metin olarak çeşitli geçişler ve efektler kullanarak ziyaretçilerin dikkatini çekerek web sitenizde daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Yayınlamadan önce nasıl görüneceğini bakarak canlı önizleme yaptıktan sonra yayınlama imkanı vardır.

Önceki / sonraki, küçük ve / durdurma düğmeleri, navigasyon kontrolü, otomatik-play, döngü, rasgele düzeni, metin açıklamaları, gizlemek / göstermek kontrolleri veya mouseover, görüntü büyük ve küçük boyutu üzerinde durmak, kırpma modu, gecikme, geçiş hızı, filigran vesair özellikleriyle web sitesi tasarımı ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilisiniz. Sıralama, döndürme, yeniden boyutlandırma görüntüleri slaytlar logo veya filigran ekleyin . Farklı görüntüler farklı boyut, çözünürlük, yönlendirme var.

Harika ve eşsiz geçişler ( açın , Shift , Louvrelar , Küp içinde , TV , Çizgiler , Carousel Temel , Carousel , Bubbles , geçiyor , Cam Burns , Yığın , Yığın dikey , Temel lineer , Kitap , Küp ve Yedi )  

Arayüzü kolay ve kullanımı basittir - sadece 3 adımda slaytınızı hazırlarsınız. 

1. Slaytlar olarak eklemek istediğiniz görüntüleri ekleyin. 
2..Efekt seçeneklerini belirleyin. 
3. Kaydederek Wordpress eklentisi , Joomla modülü  ile sayfaya gömmek; FTP istemcisi aracılığıyla da sunucuda  yayımlayabilirsiniz.

Flickr, Picasa, Photobucket den fotoğraf ekleyebilirsiniz.

Kolayca ses kaydını içerecek şekilde siider oluşturarak sitenize dinamizmi getirebilirsiniz.

Wow Slider ticari olmayan veya test amaçlı kullanımlar için ücretsizdir. 

Program Nasıl Kurulur ve Nasıl Kullanılır

1- Wow Slider programını çalıştırtırdıktan sonra Add images and video sekmesinden resim ekle ye tıklayarak görüntüleri ekle.

görüntü ekleme.png-wow slider programı nasıl kullanılır-cahitsoyman.blogspot.com

2- Slider menüsünden Özellikler seçeneğini seçin ya da  araç çubuğundaki Özellikler düğmesine tıklayın.


özellikler png-wow slider programı nasıl kullanılır-cahitsoyman.blogspot.com




3- Genel sekmesinde  başlık, kontroller, açıklama,gibi özellikleri ayarlayabilirsiniz.



genelsekmesi.png-wow slider programı nasıl kullanılır-cahitsoyman.blogspot.com


4-Tasarım sekmesinde bir şablon ve bir geçiş efekti seçin.

tasarım.png-Wow slider programı nasıl kullanılır-cahitsoyman.blogspot.com


5- Yayınla sekmesine gidin ve klasörü ve  yayınla yöntemini seçin. Tarayıcı düğmesine tıklayın ve sliderin yolunu seçin. Ardından Yayınla düğmesini tıklayın.

yayınla.png-Wow slider programı nasıl kullanılır-cahitsoyman.blogspot.com


Wow Slider Nasıl Kurulur ve Kullanılır konusundaki görseli aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:


Demo Görüntüler: