webmasterblog.jpg

Bu blogun yapılmasındaki amaç, özellikle kendilerine bir web sitesi yapmaya karar veren yeni Webmaster'lara yardımcı olabilmek, onları desteklemektir.

Webmaster'ların, sitelerin de kullanacakları çeşitli grafik ve arayüzleri yapabilmeleri, değiştirebilmeleri için, Photoshop, Illustrator, ImageReady, Flash, Wordpress, Blogger ve bu gibi programlarla ilgili ihtiyaç duydukları güncel ve teknik bilgiler amatörce verilmeye çalışılacaktır.

Bir çok blogun da bu amaça hizmet ettiğini bilerek, öğrendiklerimi başkalarıyla paylaşabilmek amacıyla bu siteyi açmaya karar verdim. Bu konuda gerçekten çok faydalı olan blogların ve web sitelerinin adreslerini bu blogumda bulabilirsiniz. Benim gibi bu işe merak salanların blogumu ziyaret ederek birşeyler öğreneceğinizi tahmin ediyorum.

Blogum, bunları yaparken de mümkün olduğunca sık sık güncellenecektir. 

Telif hakkı dahilinde olan yazı, içerik, resim ve her türlü dosyaların, eserlerin yasal olmayan bir biçimde yayınlandığını, paylaşıldığını düşünüyorsanız mail yolu ile bana ulaşabilir ve içeriğin kaldırılmasını talep edebilirsiniz. Talebiniz inceleme sonucunda kaldırılır.

Blogumun hiçbir ticari kaygısı ve amacı yoktur. 

Blogumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder, başarılar dilerim....